VIDEO//Chef și voie bună la Brăviceni. Mai mulți deputați au organizat o petrecere

Mai mulți deputați Partidului Socialiștilor (PSRM) și lideri ai organizațiilor teritoriale s-au adunat pe malul iazul din satul Brăviceni, raionul Orhei, care ar aparține deputatului socialist, Mihai Paciu. Printre cei prezenți la eveniment a fost și liderul socialiștilor, Igor Dodon. Cel puțin asta susțin jurnaliștii portalului deschide.md și nordnews.md care i-au surprins pe aleșii poporului. Imediat ce au observat prezența jurnaliștilor, proprietarul iazului a devenit agresiv în raport cu reporterii și le-a cerut insistent ca aceștia să plece din cauza faptului că filmează pe un teritoriu privat.

La eveniment a participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanaia, dar și liderul PSRM, Igor Dodon, fapt confirmat de deputatul socialist Grigore Novac. Deși merg în alegeri în bloc electoral cu comuniștii, deputații PSRM au preferat să se adune izolat de PCRM, „pentru a pune la punct strategia de campanie”.

Cel puțin așa a afirmat deputatul PSRM – Grigore Novac. Deși se dorea a fi o întâlnire discreta, în urma apariției jurnaliștilor, mai mulți reprezentanți ai PSRM au început a face postări cu reuniunea pe rețelele de socializare.

Deputatul Mihai Paciu, proprietar al locației, a trecut la agresarea ziariștilor celor două portaluri, chiar dacă Grigore Novac încerca să tempereze spiritele. Paciu îndemna și alte persoane prezente să bruscheze și să îmbrâncească jurnaliștii, numindu-i „proști făcuți cu degetul”.

Văzând că spiritele se încing, deputatul socialist Grigore Novac s-a apropiat de jurnaliști și a oferit reporterilor un comentariu referitor la întrevederea de astăzi, de pe malul lacului din satul Brăviceni.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata