VIDEO/ Costiuc, despre cazul cuplului intoxicat în mașină: „Au sunat de nenumărate ori la 112”

Critici dure venite din partea liderului Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, care a vorbit despre tragica moarte a unui cuplu intoxicat în propria mașină, la Căușeni. Într-un video postat pe rețelele sociale, Costiuc a cerut demisia lui Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

În imaginile de la fața locului se observă că automobilul în care se aflau victimele era acoperit de nămeți.

Amintim că cadavrele a două persoane au fost depistate într-un automobil blocat în nămeți. Descoperirea macabră a avut loc în dimineața de 27 noiembrie, la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni.

Informația a fost făcută publică de jurnaliștii portalului PulsMedia. 

Liliana Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU a declarat că la ora 08.03 angajații IGSU au fost alertați să intervină pentru a scoate un autovehicul blocat în nămeți. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Ajunși la destinație aceștia au stabilit că în mașina înzăpezită se aflau două persoane fără semne de viață. Din nefericire, medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva persoanele, acestea erau deja decedate.

Iar ofițerul de presă de la IP Căușeni, Mariana Didenco, a declarat că victimele sunt un bărbat și o femeie, ambii de câte 63 de ani, fiind soț și soție. O versiune preliminară a tragediei ar fi că victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat în habitaclul vehiculului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata