VIDEO//Diseară, Natalia Gordienko va evolua pe scena Eurovision de la Rotterdam

Ore numărate până reprezentanta țării noastre, Natalia Gordienko va evolua în cea de-a doua semifinală a concursului de muzică Eurovision Song Contest, cu piesa „Sugar”. Alături de Moldova vor concura 16 țări, dintre care doar 10 artiști vor trece în finala concursului. Este vorba despre Austria, Polonia, Serbia, Islanda, Cehia, Bulgaria, Elveția, Finlanda, Letonia, Georgia, Portugalia, Albania, Spania, Danemarca, Estonia, Marea Britanie, Grecia și Franța, scrie SHOK.md.

Natalia Gordienko va urca pe scena de la Rotterdam sub numărul șapte. Iată lista țărilor care pot vota în cea de-a doua semifinală: Austria, Polonia, Serbia, Islanda, Cehia, Bulgaria, Elveția, Finlanda, Letonia, Georgia, Portugalia, Albania, Spania, Danemarca, Estonia, Marea Britanie, Grecia și Franța.

Interpreta vine cu un mesaj pe pagina ei de Facebook în care își roagă fanii să o susțină cu un vot: „Dacă aveți prieteni sau rude în una din aceste țări, rugați-i să ne ofere voturile lor! Vom intra în scenă sub numărul 7 (ȘAPTE)! Fiecare vot este foarte important, pentru că ne dorim foarte mult să ajungem în finală! Televotingul va începe imediat după prestațiile tuturor participanților din semifinala a doua. De la un singur număr de telefon puteți expedia 20 de SMS-uri. Regulile televotingului vor fi anunțate și în cadrul transmisiunii LIVE, pentru că sunt diferite în fiecare țară în parte”.

Prima semifinală a celei de-a 65-a ediţie a concursului „Eurovision 2021” a avut loc pe 18 mai, iar țările s-au calificat în finală sunt: Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Malta, Lituania, Norvegia, Rusia, Suedia și Ucraina.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata