VIDEO//Voronin și Dodon, în ședință comună: „Am demonstrat în practică că lucrăm pentru oameni”

Vladimiri Voronini și Igor Dodon au avut prima ședință comună a blocului pe care l-au format recent. Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit c-un comunicat.

„Candidații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au demonstrat în practică faptul că pot lucra pentru oameni, pentru țară. Aceștia au înregistrat rezultate bune în diverse domenii în care activează, de la administrarea treburilor publice în interesul cetățenilor, la dezvoltarea economiei, agriculturii, medicinei, educației etc.

Avem profesioniști care în diferite perioade au demonstrat că Moldova poate să se dezvolte, că poate fi asigurată ordinea și bunăstarea în țară. Candidații noștri sunt adevărații patrioți ai Republicii Moldova, cei care, prin dragoste și acțiuni, luptă pentru păstrarea suveranității țării noastre, a identității naționale și a valorilor noastre tradiționale creștine.

Am subliniat că prin consolidarea eforturilor, împreună vom învinge. Suntem siguri că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, formarea căruia a readus optimismul în rândul cetățenilor, va fi principala forță politică din viitorul Parlament”, a scris Igor Dodon.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata