VIDEO/ Emilian Crețu, mesaj către Maia Sandu: „Este o temă destul de dureroasă în mai multe sate”

Actorul Emilian Crețu a venit cu o reacție, după ce PAS a desemnat un alt candidat la funcția de primar al comunei Negureni, deși actualul edil, Ion Popa, face parte din partid. Acesta a venit cu un mesaj adresat președintelui Maia Sandu.

Este o temă destul de dureroasă în mai multe sate. Știm foarte bine că în toamnă vor fi alegerile locale, o să avem primar nou, dar primar nou la noi în Negureni nu există, sub nicio formă, este doar Ion Popa, deși cei din PAS cumva știu de acest lucru. Primul mesaj este Maia Sandu. După cum ați observat, eu naiv fiind încă o dată mă conving că cel mai rău în viața asta este să fii naiv și să crezi pe cineva și această naivitate cumva s-a născut din dorința mea personală și a oamenilor care au votat că vrem o schimbare, acolo unde ne pornim de zeci de ani și nu mai ajungem niciodată, dar din păcate aceasta este doar un paravan foarte frumos după care vă ascundeți voi că noi o să ajungem în Europa”, a declarat Crețu.

Cretu a declarat că mereu a susținut-o pe Maia Sandu.

Știți foarte bine cum v-am susținut să fiți președinte și cu siguranță tot partidul PAS este conștient de faptul că toate fotoliile care stau acolo, 63 la număr sunt în primul rând datorită Maiei Sandu, pentru că oamenii nu au votat partidul PAS.

Aici vorbim despre Primăria Negureni. Doamna președinte, cum am muncit eu așa a muncit și domnul Ion Popa, primar de Negureni din partidul PAS, care era turbat că trebuie să salvăm țara. Oamenii au vrut o schimbare, dar pur și simplu s-au schimbat culorile. Oamenii din partidul PAS se îmbogățesc și știți asta doamna președinte pe care îi dați afară din funcții, trece o perioadă și îi întoarceți înapoi. Noi atât de proști să fim oare.

Primarul de Negureni, domnul Ion Popa este primar PAS și ieri pe pagina de Facebook al unui erou apare o postare unde domnul deputat PAS, Viorel Barda de care nu am știut în viața asta și vreau să vă spun că sunteți deputat PAS datorită oamenilor, datorită prostului din mine, prostului Ion Popa care a susținut Maia Sandu, sunteți pentru mine un zero. Iată el anunță candidatul la funcția de primar de Negureni cu care nu am nimic. Eu întreb cum adică este alt candidat la funcția de primar de Negureni când Ion Popa e de la PAS și cineva îmi spune că Emilian înțelegi că primarul nu este atât de loial și deseori cumva a greșit de partidul PAS, păi voi de ce primari aveți nevoie? De care stau sub voi? 

Eu până acum naiv fiind credeam că Maia Sandu e sfânta și iată idioții din PAS, dar acum mă conving că cred că dvs dirijați tot ce se întâmplă sau poate chiar nu ați știut ce fac cei din PAS. Problema nu e doar la Negureni, am primit multe mesaje din alte sate unde au spus că sunt în aceeași situație. Doamna Sandu, eu v-am susținut că am crezut în dvs, dar partidul e de rahat. Au fost multe tentative de a mai ieși ca să vă dau peste nas când greșiți în fața oamenilor care au făcut mii de km să vă voteze.. Fiecare om trebuie să-și asume ceea ce face și succesul și insuccesul. Mesajul meu către PAS, aveți aceste fotolii datorită Maiei Sandu”, a spus Emilian Crețu.

Alegerile locale generale ar urma să aibă loc pe data de 5 noiembrie 2023.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata