VIDEO/ Guvernele Republicii Moldova și al României se vor reuni, în ședință comună, vineri, la Chișinău

Guvernele Republicii Moldova și al României se vor reuni, în ședință comună, vineri, 11 februarie, la Chișinău. Anunțul a fost făcut nu de premierul Natalia Gavrilița, ci de președintele țării, Maia Sandu.

Șeful statului a mai informat că în această zi vor fi semnate o serie de acorduri și protocoale de colaborare pe mai multe domenii. Între acestea, acordul privind construirea unui nou pod peste Prut la Ungheni, programul de asistență financiară nerambursabilă de acordul anterior privind acordarea a 100 de milioane de euro și eliminarea tarifelor de roaming.

„Ziua de luni începe cu vești importante – la sfârșitul acestei săptămâni, la Chișinău va avea loc ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României. Cu acest prilej, vor fi semnate o serie de acorduri și protocoale de colaborare pe mai multe domenii. Între acestea, acordul privind construirea unui nou pod peste Prut la Ungheni, programul de asistență financiară nerambursabilă de 100 de milioane de euro și eliminarea tarifelor de roaming. Avem o șansă unică să implementăm proiecte de importanță majoră pentru țara noastră. Mulțumim României, care dovedește încă odată solidaritate și generozitate față de cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Maia Sandu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata