VIDEO// Ilan Șor vrea să devină prim-ministru după alegerile parlamentare anticipate

Partidul Șor s-a lansat în campania electorală. Programul forței politice a fost prezentat de liderul Ilan Șor, bineînțeles, prin teleconferință. Acesta promite fabrici și întreprinderi în toată țara, pensii mai mari, medicamente și învățământ gratuit și drumuri reparate, în caz că partidul ocupă locuri în Parlament după scrutin. Șor se vede premier și spune că va fi cel mai bun din istoria țării.

Acesta a ținut să laude inițiativele aplicate în Orhei și promite să le transpună la nivel de țară.

(Ilan Șor, președintele Partidului „Șor”)

„Programul economic al partidului vorbește despre o țară care să câștige singură. Vom impune monopol de stat pe importul de alcool, tutun și produse petroliere. Vom crește bugetul țării ca să putem construi singuri drumuri. Vom începe construcția fabricilor și uzinelor în fiecare raioane”.

La fel, Ilan Șor a menționat că-și dorește funcția de prim-ministru.

(Ilan Șor, președintele Partidului „Șor”)

„Partidul Șor merge la alegeri ca să câștige și să obțină postul de premier, care va putea să schimbe viața spre bine. Am fost cel mai efectiv primar din istoria Moldovei, pentru că am realizat promisiunile altora. De aceea, voi putea să fiu cel mai eficient premier al țării care va putea timp de un an să schimbe viața oamenilor spre bine”.

O dorință similară a fost vociferată în timpul campaniei electorale din 2019. Atunci Șor a declarat că vrea să candideze și pe listă de partid la scrutinul parlamentar, dar și pe circumscripția numărul 18, Orhei și Călărași. Mai mult, acesta intenționa să devină premier și să transfere clădirea Guvernului în orașul Orhei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata