VIDEO/ Își folosea copilul cu vârsta de doi ani cu rol de deghizare atunci când distribuia droguri clienților

Un membru al organizației criminale „Chitaeț,” care-și folosea copilul cu vârsta de doi ani cu rol de deghizare atunci când distribuia droguri clienților, a fost reținut de oamenii legii. Reținerea autorității criminale a avut loc într-o benzinărie, după care au urmat percheziționarea automobilului și domiciliului acestuia, de unde au fost ridicate droguri ce urmează să fie supuse expertizării, accesorii pentru vânzarea lor, precum și un revolver fabricat în Ucraina, deținut ilegal.

Deseori, acesta era însoțit de concubină, care urmează și ea să fie audiată, în calitate de bănuită; iar în unele cazuri, copilul era transmis și persoanelor de încredere, pentru ca să ridice drogurile din diferite locuri ascunse. Aceștia vindeau drogurile chiar din apartamentul în care locuiau, timp de mai multe luni, potrivit probelor obținute de oamenii legii.

După reținerea bărbatului cu vârsta de 43 de ani, procurorii i-au prezentat învinuirea și au obținut plasarea lui în arest preventiv, pentru 30 de zile, pentru continuarea investigațiilor, în vederea trimiterii dosarului în judecată. Actualmente, Curtea de Apel Chișinău examinează și activitatea lui în organizația criminală „Machena.”  Anterior, bărbatul a fost deținut începând din 2007, diferite perioade, pentru circa 10 ani, inclusiv pentru trafic de droguri.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata