Roberto Mancini va deveni selecţionerul Arabiei Saudite. Cât va câștiga antrenorul

Roberto Mancini, care a demisionat în această lună de la echipa naţională a Italiei, va prelua postul de selecţioner al naţionalei Arabiei Saudite, informează agenţia Ansa. Contractul, valabil până în 2027, i-ar garanta anual antrenorului un salariu de 25 de milioane de euro, scrie digi24.ro.

Fostul antrenor al echipei Inter Milano este aşteptat luni la Riad. Presa italiană scrie că ar fi vorba despre un contract valabil până în 2027, care i-ar garanta antrenorului un salariu de 25 de milioane de euro pe an.

El ar urma să debuteze la un meci împotriva naţionalei din Costa Rica, programat pentru 8 septembrie. Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat pe 13 august despărţirea de selecţionerul Roberto Mancini. “Roberto Mancini a demisionat din funcţia de selecţioner al Italiei.

Federația Italiană de Fotbal va analiza acum cea mai bună opţiune pentru Squadra Azzurra și anunţă că a acceptat demisia lui Roberto Mancini din funcţia de antrenor principal al echipei naţionale a Italiei. Se încheie astfel o etapă importantă din istoria Squadrei Azzurra, începută în mai 2018 şi încheiată cu finala Ligii Naţiunilor 2023, cu triumful la Euro 2020 între timp, obţinut de un grup de jucători în care fiecare membru s-a reunit pentru a forma o echipă. Având în vedere importantele meciuri viitoare de calificare la UEFA Euro 2024 (10 şi 12 septembrie împotriva Macedoniei de Nord şi Ucrainei), FIGC va numi noul antrenor principal al naţionalei în zilele următoare”, a fost anunţul federaţiei de la jumătatea lunii august.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata