VIDEO/ Liderul unei grupări criminale, reținut de oamenii legii pentru trafic de droguri

Liderul grupului criminal organizat, a cărui activitate de trafic de droguri a fost deconspirată în februarie curent, a fost reținut de către oamenii legii. Potrivit polițiștilor, individul are 37 de ani și este domiciliat în Chișinău, iar anterior și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea pentru 14 ani, pentru infracțiuni similare.

Inițial, în cadrul documentării, inclusiv prin contribuția agentului sub acoperire, s-a stabilit că substanțele interzise erau puse în vânzare pe întreg teritoriul țării. O bună parte din acestea erau distribuite taximetriștilor, dintre care unii își injectau heroină chiar înainte să urce la volan. Suma totală a drogurilor depistate în februarie și acum se ridică la 200.000 de lei.

Ulterior reținerii, la solicitarea oamenilor legii, suspectul a fost plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile. În ceea ce-i privește pe cei doi învinuiți reținuți în februarie, arestul acestora a fost prelungit, iar pe parcursul investigațiilor beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata