VIDEO/ Marina Tauber, eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar

Deputata Marina Tauber a fost eliberată ieri, 17 iulie, din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar, se arată pe pagina de Facebook a reprezentantei partidului Șor, recent scos în afara legii.

„Încă o victorie pentru echipa noastră – echipa lui Ilan Șor! Decizia de astăzi de a mă pune sub control judiciar este doar un pas spre lumină într-un dosar care ne-a calomniat întreaga echipă!”, a transmis Marina Tauber, pe pagina de facebook.

„Noi o să luptăm în instanțele internaționale, vrem ca cineva cândva să răspundă. Sun bucuroasă, că s-a întâmplat cum s-a întâmplat, nu am crezut ca voi ieși din domiciuliu, urmează recurs la Curtea de Apel. Rog toți cetățenii să fie puternici”, a declarat Marina Tauber după ședința de judecată.

Amintim că Marina Tauber este învinuită de acceptare cu bună știință a finanțării  partidului  din partea grupului criminal organizat “Șor” și falsificarea raportului financiar al partidului. O altă acuzație ține de spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari.

Deputata Partidului Șor mai este acuzată într-un dosar legat de furtul miliardului, fiind lipsită de imunitate parlamentară în mai 2022.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata