VIDEO//Mascații au dat buzna cu mitraliere în casa primarului de Kiev, Vitali Klichko, care-l acuză pe Zelenski de „presiune”

Primarul Kievului, fostul campion la box, Vitali Kliciko, a acuzat preşedinţia Ucrainei de tentative de intimidare, după o descindere a unor agenţi înarmaţi în imobilul său şi percheziţii la societăţi municipale.

“Nu pot denumi ceea ce s-a întâmplat astăzi altfel decât presiune psihologică”, a declarat primarul, acuzând preşedinţia că s-ar afla în spatele acestor acţiuni.

În jur de zece oameni, dintre care patru înarmaţi cu mitraliere şi cu cagule au intrat în imobilul de la Kiev unde locuieşte primarul, care nu era acasă.

Condus de un prieten al preşedintelui Volodimir Zelenski, Serviciul de Securitate al Ucrainei a confirmat că a întreprins percheziţii în imobil, asigurând totodată că acestea nu aveau nicio legătură cu Vitali Kliciko.

Mass-media ucraineană informează despre un nou conflict între primar şi preşedinţie, care vede în Vitali Kliciko, primar al Kievului din 2014, un potenţial rival în alegerile prezidenţiale din 2024.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata