VIDEO//Noi proteste ale angajaților de la Calea Ferată. Aceștia nu și-au mai primit salariile din decembrie, anul trecut

Angajații întreprinderii „Calea Ferată a Moldovei” din Ocnița, Bălți, Bender și Basarabeasca au organizat proteste, în contextul în care nu li s-au achitat salariile din luna noiembrie-decembrie. Șefii nodurilor feroviare au trimis din nou scrisori președintelui țării și președintelui parlamentului, în care au solicitat să fie luate măsuri urgente în legătură cu situația creată.

Angajații Calea Ferată a Moldovei au anunțat că vor organiza proteste în cazul în care nu vor primi salariile până pe 25 aprilie. Pe 12 aprilie, liderii sindicatului din domeniul feroviar au expediat o scrisoare președintelui țării și președintelui parlamentului, în care au solicitat achitarea salariilor pentru patru luni.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a solicitat convocarea Consiliului Suprem de Securitate pentru a discuta problemele întreprinderii.

Comisia parlamentară de anchetă a stabilit că, în ultimii 10 ani, întreprinderea „Calea Ferată a Moldovei” a fost prejudiciată cu peste 1,5 miliarde de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata