VIDEO/ O angajată IGSU, prinsă beată criță la volanul automobilului de serviciu

Cazul a avut loc pe 25 iunie, iar imaginile foto și video au fost expediate la adresa redacției Realitatea.md.

Autorul filmulețelor video a precizat că momentul a fost surprins în localitatea Vatra din municipiul Chișinău, iar, după testarea cu aparatul Drager, s-a constatat 1.56 ml alcool în aerul expirat.

Din primul filmuleț se vede că mașina IGSU se deplasează haotic, iar în cel de-al doilea video este surprins momentul în care femeia a fost oprită de polițiști și testată.

Ofițerul de presă de la IGSU, Liliana Pușcașu, a precizat că femeia s-a eliberat din funcție și le-a mulțumit cetățenilor pentru că au raportat cazul.

 

 

„S-a întâmplat duminică, doamna era angajată la IGSU. IGSU s-a autosesizat și a inițiat o investigație. Femeia s-a eliberat din funcție din propria inițiativă”, a declarat Pușcașu.

În contextul în care în spațiul public a apărut o fotografie în care apare o femeie în uniformă de serviciu fiind testată alcoolscopic de un polițist, Inspectoratul General al Poliției informează că femeia #NU este angajata Poliției.

Astfel, solicităm preliminar publicării și distribuirii a asemenea informații să fie verificată veridicitatea acesteia, pentru a nu denigra imaginea angajaților și a instituției noastre, a precizat IGP.

 

 

 

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata