VIDEO//Porto se impune surprinzător în fața lui Juventus

Porto a produs a doua surpriză din optimile de finală ale UEFA Champions League, grație unui succes obținut în fața lui Juventus, 2-1. Pe teren propriu, „Dragonii” au deschis scorul după numai 63 de secunde, prin Taremi, după o gafă în apărarea „Bătrânei Doamne”.

Până la pauză, Porto a controlat meciul, Juventus fiind în incapacitate de-a lega cel puțin un atac cap-coadă. Astfel, insistența gazdelor a dat roade și-n debutul părții secunde, când Marega a punctat pentru 2-0.

Ulterior, deși Juventus a redus din diferență, în minutul 83, prin Chiesa, meciul s-a terminat cu victoria lui Porto, care acum este favorită la calificare.

Cu prima șansă de-a accede în sferturi pornește și Borussia Dortmund, după ce a câștigat în deplasarea de la Sevilla, scor 3-2, chiar dacă gazdele au punctat primele, în minutul șapte, printr-o reușită semnată de Suso.

Dar din acest moment în joc și-a intrat Haaland, care, după ce inițial i-a pasat decisiv lui Dahoud, și-a trecut în cont dubla până la pauză.

Astfel, ajuns la zece goluri în UCL, Haaland a devenit jucătorul care atinge cel mai repede această bornă pentru o echipă, în prestigioasa competiție. Sevilla a încercat să evite înfrângerea, dar golul lui de Jong, din minutul 84, a fost doar ultimul al partidei, care s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru Dortmund.

Returul celor două duble manșe este programat pentru nouă martie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata