VIDEO// Război total între Cavcaliuc și Usatîi: „Am vrut să-i demonstrez acestui prostănac…”

Război total între președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi și liderul formațiunii politice Partidul Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc. Spiritele s-au incins astăzi, după ce primul, într-o ieșire la presă, l-a acuzat pe celălalt că ar deține un apartament de lux nedeclarat la București.

(Renato Usatîi, președintele PN)

„Astăzi am sesizat Procuratura Generală și Autoritatea Națională de Integritate în care noi cerem fie creată comisia rogatorie în România, care, sunt sigur, că va confirma nu doar că Cavcaliuc este proprietar a unui apartament de lux într-un cartier rezidențial din București, dar și faptul că are acolo și viză de reședință.”

Replica lui Gheorghe Cavcaliuc nu s-a lăsat mult așteptată. La scurt timp după declarațiile lui Renato Usatîi, liderul PACE, tot într-o ieșire la presă, a declarat că informațiile legate de presupusul apartament din București au fost doar o momeală pentru edilul de Bălți.

(Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE)

„Tot acest lucru l-am făcut conștient. Nu am indicat acolo apartamentul din București, alt imobil sau contul bancar legal pe care le dețin acolo, pentru că i-am pregătit o capcană acestui prostănac, documetându-l în sensul de-a vedea cu cine comunică din serviciile secrete și cine-l deservește.”

Este deja clar că Usatîi face spionaj împotriva propriului stat, a mai spus Cavcaliuc.

 (Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE)

„Conform informațiilor respective, acest criminal activează indicația Serviciilor Secrete a altor state și pentru Serviciile Secrete a altor state. Tot în aceste informații mi-au parvenit că materiale precum că acest criminal atunci când declara că merge în Dubai să se vaccineze avea întâlniri conspirative cu un funcționar de rang înalt al Serviciilor Secrete a altor state, primind informații despre cum să acționeze, pe cine să documenteze și cui să întindă capcane.”

În context, Gheorghe Cavcaliuc a cerut tuturor autorităților competente să verifice veridicitatea probelor potrivit cărora, Renato Usatîi ar face parte din lumea interlopă.

Amintim că potrivit programului electoral al Blocului politic „Renato Usatîi”, primarul de Bălți s-a angajat, dacă va ajunge deputat, să lichideze Centrul Național Anticorupție, să curățe Consiliul Suprem al Magistraturii, respectiv Serviciul de Informații și Securitate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata