VIDEO// Sală de „casino” adevărat într-o clădire din sectorul Râșcani. Ca să participe, nou-veniții trebuiau să pună cel puțin o mie de lei pe masă

O sală de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Râșcani al capitalei, a fost deconspirată de oamenii legii, după mai mult timp de cercetări. Sala de jocuri de noroc activa și ziua, și noaptea, iar acolo participa un număr impunător de persoane. Aceasta era camuflată de către figuranții schemei și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Toată activitatea era coordonată de un bărbat în vârstă de 35 ani, locuitor al capitalei. Pentru a participa la joc, participanții necesitau a fi recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia  1.000 lei.

În momentul depistării și documentării, în incinta sălii de joc polițiștii, au depistat în jur de 25 de persoane care consumau băuturi alcoolice și practicau jocuri de noroc contra sumelor de bani, cu ignorarea măsurilor antiepidemice. Polițiștii au ridicat patru mese de joc, peste 1.500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată, un calculator și bani.

Cazul este documentat în continuare de către organele de drept, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata