VIDEO/ Tokyo: Momentul în care mai mulți pasageri ai unui tren fug de un bărbat cu un cuțit, care a încercat să lea de și foc

Cel puțin 15 oameni au fost răniți la Tokyo, după ce au fost atacați într-un tren de un bărbat înarmat cu un cuțit, care ar fi fost îmbrăcat ca Joker, personajul din „Batman”. Potrivit presei nipone, atacatorul ar fi aruncat și cu o substanță inflamabilă asupra unor călători, apoi a încercat să le dea foc. Bărbatul a fost arestat, în timp ce călătorii panicați au părăsit garnitura pe ferestre.

Agresiunile sunt rare în Japonia, unde legile privind armele de foc sunt extrem de stricte. Cu toate acestea, în august, alte două atacuri au avut loc în transportul public din Tokyo.

La începutul lunii august, în timp ce se ţineau Jocurile Olimpice în capitala japoneză, un atac cu cuţitul asupra unui alt tren de navetişti a făcut zece răniţi. Apoi, pe 24 august, două persoane au suferit arsuri cu acid sulfuric într-o staţie de metrou din capitală. În ambele cazuri, suspecţii, japonezi, au fost arestaţi la scurt timp.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata