VIDEO/ Un bărbat condamnat anterior la 13 ani de închisoare a fost reținut. Acesta se ascundea la Chișinău

Un bărbat de 48 de ani condamnat anterior la 13 ani de închisoare pentru săvârșirea diferitor infracțiuni a fost reținut de ofițerii INI, transmite Poliția.

Bărbatul, originar din raionul Strășeni, în anul 2019 a agresat fizic un tânăr de 23 ani, care, în urma loviturilor cauzate, a decedat la spital.

Acesta a fost anunțat în căutare națională pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei, după ce s-a eschivat de răspundere.

Bărbatul se ascundea de oamenii legii în mun. Chișinău activând neoficial în cadrul diferitor companii, permanent schimbându-și locul de muncă.

Ulterior reținerii, bărbatul a fost transmis instituțiilor de drept pentru executarea pedepsei.

Urmărește și
1 Comentariu
  1. Solon spune

    Sunt salutabile aceste stiri, cand cei certati cu Legea, sunt diferiti justitiei si isi primesc pedeapsa. În rest mass-media abunda de stiri macabdre – omoruri, jafuri etc ceea ce demoralizeaza societatea, spre bucuria criminalilor. Orice crimă ar trebui monitorizata si infrcatorul/ criminalul să se afle la lucru într-un penitenciar. Păcat că tînărul agresat, a decedat. Acum criminalul ar trebui să achite ceva recompense părinților lui

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata