VIDEO/ Un tânăr de numai 18 ani a fost reținut de polițiști, suspectat că avea rol de curier la un magazin de droguri pe internet

Un tânăr de numai 18 ani a fost reținut de polițiști, suspectat că avea  rol de curier la un magazin de droguri pe internet. Acasă la el, oamenii legii au găsit droguri în valoare peste 1,5 milioane de lei.  Pentru ca să-și camufleze activitatea ilegală, acesta activa și la o spălătorie auto, în timpul zilei.

Din apartamentul acestuia, închiriat la prețul de 450€ lunar, au fost ridicate: cocaină, heroină,pastile psihostimulante de tip amfetamină, ecstasyși ciuperci cu efect halucinogen.

Mai mult, după examinarea telefoanelor acestuia, oamenii legii au ridicat heroină și alte susbtanțe pregătite pentru clienți în ascunzișuri, în patru locații din Chișinău.

Prin urmare, tânărul a fost reținut, iar procurorii PCCOCS au solicitat plasarea lui în arest preventiv pentru 30 de zile. Investigațiile continuă în privința altor membri ai grupului criminal organizat, dirijat de un cetățean al Moldovei stabilit cu traiul Uniunea Europeană.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata