VIDEO/ Voronin, despre deputații PAS: „Te uiți la dânșii și n-ai ce vedea”

Vladimir Voronin s-a arătat extrem de supărat față de actuala majoritate parlamentară, formată din PAS, după ce Parlamentul a ratificat Convenția de la Istanbul. De asemenea, liderul PCRM a declarat că este nedumerit de faptul că niciun proiect de lege pe care-l propune opoziția nu ajunge să fie dezbătut de Parlament. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui post privat de televiziune, afiliat Socialiștilor.

„Cine conduce cu acei 63 de deputați? Te uiți la dânșii și n-ai ce vedea, pentru că ei sunt adunați de nu știu unde și în ce fel. Mă uit la dânșii și mi-i jale să-i critic. Asta este o iresponsabilitate absolută. Ce nu s-ar întâmpla în țară, asta este problema conducerii țării. Vrei, nu vrei, bea agheazmă și fă treabă”, a declarat Voronin.

Proiectul cu privire la ratificarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și violenței domestice (Convenția de la Istanbul) a fost votat de Parlament, în primă lectură. Pentru proiect au votat 54 deputați. Deputații de la BCS și ȘOR au părăsit sala în timpul dezbaterii proiectului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata