Weekend cu vreme puțin răcoroasă, dar stabilă

Vom avea un prim weekend cu vreme tipică mijlocului lunii septembrie. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în zilele următoare, maxima va urca până la +23 de grade. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei înnorat, iar vântul va bate slab și moderat, cu posibile intensificări seara și dimineața.

În condițiile date, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va urca până la +20 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +21 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va ajunge până la +22 de grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +4 și +9 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, atât duminică, cât și în debutul săptămânii viitoare, vremea de afară va începe, din nou, să se încălzească simțitor pentru această perioadă a anului. Ce ține de precipitații, deocamdată, nu sunt anunțate careva ploi. Cerul va fi parțial senin, iar vântul va bate moderat.

Amintim că Codul Galben de incendiu rămâne în vigoare până pe 25 septembrie, iar avertizările legate de seceta hridrologică, până pe 21 septembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata