Zimbru va continua în divizia națională

Zimbru a existat, există și va exista. Cel puțin asta a promis astăzi președintele grupării chișinăuiene Nicolae Ciornîi, în cadrul unei ieșiri la presă.
SNC_591: 2.05-2.20 + 5.04-5.18 (Nicolae Ciornîi, președinte FC Zimbru)
„Zimbru trăiește și va continua să trăiească. Noi vom evoluat și în acest sezon în Divizia Națională. Zimbru a luat decizia de a continua, bazându-se pe tinerii din Academia de Fotbal „Zimbru”.”
Totuși, Ciornîi a recunoscut că situația financiară a lui Zimbru este una rea, respectiv a făcut un nou apel către toți cei care vor să ajute echipa, să o facă.
SNC_591: 10.14-10.31 + 11.43-12.01 (Nicolae Ciornîi, președinte FC Zimbru)
„Acum, noi, ne adresăm către toți voi și mie nu-mi este frică de aceast cuvânt, respectiv mă adresez către toți voi să ne acordați un ajutor material. Desigur, noi vă garantăm că nici un bănuț nu va fi folosit pentru alte planuri.”
Cu toate acestea, președintele formației a spus că deși va avea un lot tînăr, Zimbru are obiective mărețe.
SNC_607: 0.00-0.12 (Nicolae Ciornîi, președinte FC Zimbru)
„Noi, cum am făcut-o mereu, ne dorim să devenim campioni, să câștigăm Cupa sau să ne clasăm pe primele trei locuri, ca mai apoi să participăm în evenimentele europene.”
Lucru confirmat și de antrenorul „Galben-Verzilor”, Sorin Colceag.
SNC_610: 0.24-0.38 (Sorin Colceag, antrenor FC Zimbru)
„Îi văd dornici de a face lucrurile bine. Vom avea un lot mare, în jur de 40 de jucători, dintre care să alegem în funcție de momente, jucătorii pentru echipa mare.”
Clubul Zimbru a fost fondat în 1947, iar de-a lungul vremii și-a trecut în cont opt titluri de campioană, șase Cupe și o Supercupă a Moldovei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata