194 de elevi au fost testați pozitiv la Covid, în ultima săptămână. Situație din grădinițe

Conform ultimelor date actualizate, o instituție de învățământ general din țară activează la distanță din cauza carantinei ca și în cazul a 140 de clase. Numărul elevilor testați pozitiv cu COVID-19 este de 194, iar 2710 elevi au fost plasați în regim de autoizolare. 154 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus și 83 se află în izolare. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 54 de persoane, iar alte 34 se află în autoizolare.

În învățământul superior, în perioada 25-29 ianuarie, avem 4 studenți testați pozitiv cu Covid-19, în autoizolare se află 11. 5 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate 2 persoane.

În învățământul de educație timpurie, patru grădinițe și 29 grupe de copii se află în carantină. Copii confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 sunt 18, iar alți 853 de copii se află în autoizolare. 54 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 103 cadre didactice. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 54 de persoane, iar alte 89 se află în autoizolare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata