A murit baschetbalistul Kobe Bryant

Tragedie în lumea sportului. Nouă persoane, printre care și unul dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile, Kobe Bryant a murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în orașul Calabasas din California.

Potrivit autorităților locale, deși la locul accidentului au intervenit în total un număr de 56 de paramedici, pompieri și polițiști, din păcate, nu s-a putut face nimic pentru niciuna dintre cele nouă victime. De menționat că alături de legenda lui Los Angeles Lakers și-a pierdut viața și Gianna, una dintre cele patru fiice ale sale.

Primele informații indică faptul că în momentul producerii accidentului condițiile meteo erau destul de neprielnice pentru zbor, elicopterul prăbușindu-se într-o zonă deluroasă.

În vârstă de 41 de ani, Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers, cu care a câştigat de cinci ori Liga Nord-Americană. De asemenea, Bryant, campion Olimpic de două ori cu naționala SUA, a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star, iar în 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata