Donna Keli, pregătită pentru o nouă victorie

Luptătoarea moldoveancă, Donna Keli este pregătită sută la sută pentru o victorie de răsunet. Originară din Găgăuzia, sportiva de 20 de ani urmează să participe pe 15 februarie în octagon, în cadrul turneului MMA EAGLES NEXT LEVEL, unde o va înfrunta pe Imanly Tunzala, din Azerbaidjan.

Membră a clubului Lion Comrat Fight Academy, Donna se pregătește intens pentru a da de pământ cu adversara sa, care a luptat patru ani în ringul profesionist.

„Acum sunt motivate să obțin numai victoria, respectiv nu mă interesează cine este adversara mea, câți ani are sau ce recorduri are în palmares. Am urmărit o singură luptă de-a ei și cred cu tărie că o pot învinge încă din prima rundă.”

Deși a recunoscut că are emoții, luptătoarea noastră este convinsă că nimic nu o va împiedica să câștige lupta.

„În prezent, eu și echipa lucrăm intens asupra la toate elementele. Petrec mult timp în sala de antrenamente, respectiv cred că noi vom arăta o luptă frumoasă. Sigur, înainte de fiecare confruntare există emoții, dar nimic nu mă va împiedica să câștig.”

Un lucru confirmat și președintele clubului Lion Comrat Fighet Academy, Octavian Orheianu.

„2019 nu a fost un an foarte bun pentru Donna Kely, dar acum sperăm că o vom începe cu dreptul și suntem încrezuți că Donna o să ducă o luptă frumoasă și o să învingă.”

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata