Ambasada Moldovei în Israel îndeamnă moldovenii să-și pregătească actele și strictul necesar

Ambasada Republicii Moldova în Israel vine, din nou, cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni, să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate anunțate de către autoritățile israeliene.

Pe cât este posibil, Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

„Vă rugăm să nu vă panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă”, se arată în comunicatul ambasadei.

Potivit ambasadei, Air Moldova a confirmat faptul că, astăzi, va fi operată cursa aeriană Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Dacă vor exista modificări ale funcționării aeroportului Ben Gurion și va fi nevoie de modificarea graficului zborurilor, compania Air Moldova și Ambasada vor anunța suplimentar.

Ambasada activează în regim normal și prestează servicii consulare. Pentru întrebări puteți apela la numărul de urgență 037770544.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata