Andrian Candu anunță că ar putea vota Guvernul Grosu

Fracțiunea parlamentară „Pro Moldova” ia în calcul posibilitatea susținerii candidaturii lui Igor Grosu la funcția de prim-ministru. Declarația îi aparține liderului gurpului, Andrian Candu, care, într-o intervenție live pe Facebook, a mai menționat că la moment țara are nevoie de un Executiv anti-criză.

Totuși, susține politicianul, decizia finală în acest sens va fi luată în cadrul formațiunii, după ce Igor Grosu își va prezenta programul și echipa guvernamentală.

„Acum, domul Igor Grosu trebuie să lucreze la programul de guvernare, să-și facă echipă și să vină în Parlament. Dacă intenția este adevărată și sinceră de a guverna Republica Moldova în această perioadă de criză și dacă echipa este bună și programul de guvernare este bun și dacă Curtea Constituțională zice că tot ceea ce se întimplă este constitutional, eu cred că echipa „Pro Moldova” poate vota pentru acest Guvern.”

Iar aici, Candu a mai punctat că, în contextul situației epidemiologice grave din Moldova, țara are nevoie de un Guvern anti-criză și nicidecum de alegeri parlamentare anticipate, deoarece acestea ar agrava și mai mult situația privind numrăul cazurilor de COVID-19.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata