Apă-Canal Chișinău anunță sistări pe mai multe adrese din Capitală

Mai mulți consumatori din Capitală vor fi deconectați marți, 11 aprilie, de la apă potabilă. Astfel, consumatorii de pe adresele – str. Pușkin, 44; 44/1; şi PCT 3044, vor rămâne fără apă la robinet.

Potrivit instituției, sistările au loc în legătura cu executarea lucrărilor planificate de către compania ,,Premier Energy Distribution”, pe data de 11.04.2023 , în intervalul de timp 9:00-13:00, fapt ce va duce la deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele menționate mai sus.

De asemenea, în legătura cu executarea lucrărilor planificate, reabilitare apeductului din str. M. Eminescu, 42, S.A.,,Apa-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile de pe data 04 aprilie 2023, până pe data 20 aprilie în intervalul de timp 08:00 – 17:00 zilnic. Fără apă vor fi și consumatorii din următoarele adrese: M. Eminescu, 42 și 42/2.
„Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, comunică Apă-Canal Chișinău.
După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata