Autoritățile fac o excepție și vor permite naționalei de fotbal a Moldovei să debuteze la Chișinău în preliminariile pentru Campionatul Mondial

Naționala Moldovei va debuta în preliminariile Campionatului Mondial, conform programului inițial stabilit, adică va juca meciurile cu Insulele Feroe și Israel pe sadionul „Zimbru” din Chișinău, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Acest lucru va fi posibil ca urmare a unei noi decizii aprobate de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, în urma demersului făcut de către Federația Moldovenească de Fotbal în care au fost invocate un șir de argumente obiective.

Astfel, Moldova și adversarele sale se vor afla în carantină odată cu intrarea în cantonamente, toți jucătorii și membrii staff-urilor tehnice, urmând să facă câte trei teste la COVID-19, în conformitate cu Protocoalele UEFA și FIFA, aplicate la desfășurarea partidelor internaționale de fotbal în țara noastră.

Amintim că anterior, CNESP a anulat desfășurarea tuturor competițiilor sportive pe teritoriul Moldovei, inclusiv a meciurilor cu Insulele Feroe și Israel.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata