Barcelona-Chelsea, ultimul derby din optimi

Ultimul derby din faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor, cel dintre Barcelona și Chelsea îi oferă grupării catalane prima șansă la o eventuală calificare în sferturi, mai ales că are avantajul remizei din tur, scor 1-1 și a terenului prorpiu.
Pe lângă aceste două nuanțe importante, Barca face un sezon perfect, pe toate planurile. Este lideră în La Liga, cu opt puncte peste a doua clasată, Atletico. Totodată, formația gazdă a pierdut o singura dată în ultimele 44 de meciuri oficiale. Iar în UCL are un bilanț extraordinar pe teren propriu, 18 victorii adjudecate în 19 jocuri. De asemenea, Messi este într-o formă bună, cu șapte goluri înscrise în ultimile zece dispute de pe „Camp Nou”.
De partea cealaltă, Chelsea este abia pe cinci în Premier League, dar vine după succesul cu 2-1 reușit contra lui Crystal Palace. Deși nu are o formă constantă, în tur, gruparea londoneze a demonstrat că nu trebuie subestimată.
Ce ține de al doilea duel, programat pentru miercuri, Bayern Munchen este ca și calificată după ce în primul meci al dublei manșe contra lui Beșiktaș a câștigat cu 5-0.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata