Candu este gata să o susțină pe Maia Sandu la prezidențiale

Pro-Moldova este gata să o susțină pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale. Asta a declarat Andrian Candu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul nostru de televiziune. Mai mult, Candu a venit cu ideea creării unui staff comun cu cei din PAS.

„Crearea unor echipe comune ca staff electoral, echipe de voluntari în teritoriu, poate chiar din punct de vedere al unui suport logistic, să ne completăm unii pe alții. Cu adevărat o campanie electorală, direcționată pe sprijinul unui candidat. Atunci șansele sunt mai mari pentru ca acel candidat să ia un scor mai mare”

Candu spune că Maia Sandu este candidatul care ar putea să îi țină piept lui Igor Dodon. Nu va fi însă o problemă dacă va refuza susținerea Pro Moldova, spune Candu.

„Dacă dumneaei așa consideră, să-mi transmită un mesaj cumva mai discret că, vă rog frumos să nu mă susțineți, sau măcar să-mi spuneți, și voi spune ok, dacă nu aveți nevoie de susținerea mea și a echipei”.

Lucru pe care, în principiu, l-au și făcut cei de la PAS. Într-o reacție pentru Unimedia, formațiunea a sugerat că nu are nevoie de sprijinul lui Andrian Candu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata