Ceban: „Eu am o propunere ca și cei de la guvernare, în semn de solidaritate, să rămână peste program, la fel ca și copiii, și să se apuce de muncă”

Primarul capitalei, Ion Ceban, a criticat „abordările eronate” ale autorităților centrale, din cauza cărora elevii trebuie să recupereze orele la școală.

În acest context, edilul Capitalei, Ion Ceban susține că are mai multe neclarități și cere Ministerului Educației să facă lumină pe acest subiect. Mai mult, edilul a propus ca cei de la guvernare, în semn de solidaritate, să rămână peste program, la fel ca și copiii.

 (Ion Ceban, primarul general al capitalei)

„Eu am o propunere ca și cei de la guvernare, în semn de solidaritate, să rămână peste program, la fel ca și copiii, și să se apuce de muncă. Din informațiile pe care le am eu, foarte mulți dintre demnitari vin un pic mai târziu la muncă. Au coffee-break-uri prelungite. Îi poți vedea prin restaurante”.

Ceban a mai cerut ca în grădinițe și școli să fie cald și să nu se economisească pe sănătatea copiilor, din cauza anunțului făcut în presp de unii specialiști că va fi scumpit prețul la gaz.

Vacanța elevilor din aceste teritorii a început în data de 23 octombrie și urma să se sfârșească în data de 31 octombrie, însă a fost prelungită cu încă 7 zile, după ce membrii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică au recomandat Ministerului Educației și Cercetării să examineze această posibilitate în contextul în care situația epidemiologică este una alarmantă. Zilele libere urmează a fi recuperate până la sfârșitul acestui an de studii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata