Chicu: „Maia Sandu, pleacă! Oamenii profesioniști cu Dvs. nu vor lucra”

Fostul prim-ministru Ion Chicu, susținut atunci de majoritatea parlamentare PSRM-Șor, a venit cu o reacție dură, după anunțul Guvernului cu privire la mai multe locuri vacante în cadrul instituției. Într-o postare pe Facebook, Chicu spune că actuala guvernare a alungat toți oamenii profesioniști, iar acum n-are cine să lucreze.

„Guvernarea „verișoarelor” Maiei Sandu caută disperat oameni să lucreze. Că ei, evident, știu doar a distruge. După ce au alungat oamenii profesioniști din structurile de stat (pe criterii politice, bineînțeles), acum chiar și Maia Sandu își dă seama că cineva trebuie să lucreze. Că delirul cotidian pe la televiziuni și rețele a unei Nemerenco sau altor ca ea, nu are cum aduce „vremuri bune”.

Sunt deja 3 luni de când Maia Sandu și-a instalat guvern. Dacă ar citi cineva din ei Legea cu privire la Guvern și Regulamentul Guvernului, ar ști că guvernul activează în baza unui Plan de Activitate.
Nici până astăzi un asemenea plan nu există. Pe pagina guvernului este plasat Planul de activitate al guvernului aprobat în decembrie 2019, la exact o lună după numirea guvernului în care am activat împreună cu colegii noștri. Trei luni de zile „verișoarele” Maiei Sandu nu sunt în stare să elaboreze un Plan de Activitate. Despre ce capacitate de implementare mai putem vorbi?
Este 3 noiembrie, dar nici pomină de proiect al Bugetelor anuale și politicii bugetar-fiscale… Nici măcar nu sunt ieșite din Ministerul Finanțelor și cel al Economiei. Cum va trăi țara în anul 2022 fără aceste documente importante? Cum să-și planifice businessul activitățile?
Maia Sandu, pleacă! Oamenii profesioniști cu Dvs. nu vor lucra. Profesionalismul și analfabetismul obraznic nu pot conviețui”, a scris Chicu pe Facebook.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata