Conflictul dintre deputatul Sergiu Sîrbu și Președinție continuă. Ce a cerut deputatul

Deputatul Sergiu Sîrbu, a expediat către șefa statului, Maia Sandu, și secretara CSS, Ana Revenco, o solicitare, prin care a cerut mai multe explicații, după ce președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică nu a fost admis la ședința Consiliul Suprem de Securitate.

Astfel, Sergiu Sîrbu solicită actul confirmativ de adresare către ANI, pentru „presupusa situației de conflict de interese” la adresa acestuia.

„În cazul în care potențialul conflict de interese viza doar un subiect din agenda CSS, care este motivul legal de refuz de participare la celorlalte subiecte de pe agenda Consiliului”, se mai arată în solicitarea deputatului.

„În situația în care domnul Sîrbu vine dintr-o grupare parlamentară, unii membri ai căreia sunt implicați în subiectele pe care le-am discutat noi astăzi, aici, sunt implicați direct, acest lucru nu înseamnă altceva decât conflict de interese și în acest caz, pornim de la interesul țării, de la interesul finalizării acestor anchete extrem de importante și mai ales să reușim să reîntoarcem aeroportul statului Republica Molova.
Pornind de la aceste considerente, am considerat și consider în continuare că domnul Sîrbu nu a putut să asiste la această discuție și l-am informat exact așa și pe dumnealui”, a declarat Maia Sandu, vineri, 26 februarie.

Ar putea fi o imagine cu text

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata