PAS reacționează: „Dodon nu va obține nimic”

Socialiștii nu vor speria pe nimeni și nu vor obține nimic. Declarația îi aparține deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco și vine drept ca o reacție după ce Igor Dodon a lansat astăzi mai multe ultimatumuri la adresa președintelui țării, Maia Sandu.

„Era și Plahotniuc cu amenințări parcă – „nu vă las eu de capul vostru” sau ceva de genul ăsta. Și nici nu a speriat pe nimeni, și nici nu a obținut mare lucru. Exact așa se va întâmpla și cu Dodon”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Litivenco a precizat și că, cu cât mai repede socialiștii vor accepta alegerile anticipate, cu atât mai bine pentru ei.

Amintim că PSRM a anunțat că este gata să se așeze la masa de negocieri cu toate forțele parlamentare, dar și Maia Sandu, pentru a găsi soluții de ieșire din criza politică în care se află Moldova. În acest sens, socialiștii îi oferă șefului statului termen până la data de 9 martie, în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru propus de majoritatea parlamentară, fie aceasta va fi Mariana Durleșteanu sau o altă persoană.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata