DanieL Vadrariu: Transferul la FCSG este o mare provocare

Fundașul român, Daniel Vadrariu, proaspăt transferat de către vicecampioana Moldovei, Sfântul Gheorghe, declară că acest pas făcut este o nouă provocare pentru cariera sa, una care îi poate permite să-și atingă mai multe obiective propuse.

Astfel, într-un prim interviu, oferit pentru serviciul de presă al grupării din Suruceni, fostul jucător al celor de la Dinamo București, Astra Giurgiu sau Poli Timișoara, Vadrariu a menționat care au fost principalele motive care l-au făcut să aleagă acest transfer.

„ –Trebuia să ajung acum un an, dar mai aveam contract cu CSM Reșița. Acum, după ce mi s-a terminat înțelegerea cu Reșița, am ales să vin aici. –Cu ce gânduri? –Cu gândul la obiectivele pe care le are clubul, sunt obiective mărețe, locul doi și trei merg în Europa League. Eu nu am jucat niciodată acolo și pentru mine este o mare provocare”.

De asemenea, Daniel a mai spus că poate ajuta echipa să-și îndeplinească și celelalte obiective propuse, câștigarea campionatului și Cupei, pentru că a reușit deja să se integreze.

„Este o echipă ca și o familie. M-au acceptat imediat în familiei, iar în mai puțin de o săptămână m-am și integrat. Deci, sunt profesioniști atât jucătorii, cât și antrenorii”.

Daniel Vadrariu este un jucător de 30 de ani, care, de-a lungul carierei sale a adunat peste 60 de meciuri în Liga 1 și aproximativ 100 – în Liga 2, precum și a evoluat pentru naționala de tineret a României.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata