Denis Rusu a semnat cu Poli Iași

Fotbalul moldovenesc va mai avea încă un reprezentant în primul eșalon al „Sportului Rege” din Românie. Este vorba despre portarul Denis Rusu care, astăzi, a semnat cu CSM Poli Iași.
Potrivit informațiilor oferite de către gruparea de peste Prut, jucătorul nostru a semnat un contract valabil pe o perioadă de șase luni, cu opțiunea de prelungire după finisarea acestui termen.
„Este un pas înainte în cariera mea transferul la Poli Iaşi, fiindcă am plecat din Moldova şi am venit în România. Nivelul fotbalului românesc este mult mai ridicat. Sunt bucuros că am ajuns la această echipă. M-am acomodat foarte bine, iar băieţii m-au primit foarte bine”, a declarat Denis Rusu.
Amintim că fostul goalkeeper al celor de Sfântul Gheorghe și Zimbru Chișinău a primit șansa de a evolua în Liga 1, după ce, aproape trei săptămâni, s-a aflat într-o perioadă de probă, timp în care a reușit să-l impresioneze pe noul său antrenor, Flavius Stoican.
În Românie, Denis Rusu va evolua alături de alți doi moldoveni, ambii portari, Alexei Coșelev, care îi va fi în continuare coleg, și Nicolae Calancea, jucătorul Universității Craiova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata