Dinamo, debut pozitiv în play-out-ul Ligii 1

Dinamo a început cu dreptul play-out-ul, chiar dacă nu a avut o evoluție strălucită. În fața propriilor suporteri, „Câinii” au dispus de Gaz Metan, pentru a treia oară în acest sezon, de această dată cu 3-0.
Menționăm că, de trei ori a marcat Dinamo în poarta Gazului și la precedentele două întâlniri. A fost 3-0 la Mediaș și 3-1 în celălalt meci, disputat în „Ștefan cel Mare”.
Ce ține de partida de, luni seara, Ivan Pesici a deschis scorul, în minutul 35, chiar dacă atât el, cât și colegii lui au avut un start de meci slab. Mihai Popescu, la jumătatea reprizei secunde, a mărit diferența. Iar Moldoveanu, care a reușit primul său gol în Liga 1, a închis tabela pe final de dispută.
La prima sa victorie pe banca lui Dinamo, Florin Bratu a recunoscut că rezultatul este unul bun, dar este unul doar în play-out, și nu în play-off.
„Noi trebuie să băgăm capul în pământ și să încercăm, în meciurile acestea, 13 pe care le mai avem în continuare, să arătăm un fotbal plăcut, unul ofensiv. Și o poftă, până la urmă, de a demonstra unele lucruri care nu s-au întâmplat înainte.”
Dinamo adună 23 de puncte după acest meci și e pe primul loc în play-out. Gaz Metan rămâne pe șapte, cu doar opt puncte.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata