DOC/ Membrii organizației PSRM din Ocnița infirmă că ar fi părăsit partidul. Cei spun cei de la Bălți

Membrii organizației PSRM din Ocnița infirmă că ar fi părăsit formațiunea politică. Printr-o declarație semnată de comun cu consilierii raionului Ocnița, socialiștii condamnă afirmațiile lansate de fostul președinte OT Ocnița, Irina Lozovan și cer acesteia să-și depună mandatul de deputat.

„Subliniem că acest mandat este meritul tuturor organizațiilor de partid raionale și al locuitorilor raionului”, se menționează în declarație.

De asemenea, socialiștii de la Bălți declară că rămân fideli principiilor și ideilor PSRM.

„Majoritatea echipei și consilierilor municipali din Bălți rămân fideli principiilor și ideilor PSRM, în ciuda informațiilor false diseminate. Socialiștii au fost, sunt și vor fi, în pofida tuturor trădătorilor și dușmanilor”, a scris Serghei Gramma, consilier municipal al PSRM Bălți, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Anterior, deputata Irina Lozovan a publicat pe rețelele de socializare mai multe declarații care ar fi fost semnate de primarii din Ocnița, dar și lideri ai organizațiilor teritoriale ale socialiștilor din aceeași regiune, care declarau că se detașează de PSRM și se alătură „Mișcării pentru Popor”, alături de deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan. Cei doi parlamentari au anunțat recent că vor crea un nou partid de stânga.

În data de 25 martie, deputata Irina Lozovan a anunțat că părăsește fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și se alătură Mișcării Pentru Popor.

În data de 15 martie, deputatul Alexandr Nesterovschi, a anunțat același lucru, că părăsește Blocul Socialiștilor și Comuniștilor (BCS) și se alătură Mișcării pentru Popor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata