DOC/ Zece primari aleși pe listele PSRM au anunțat aderarea la Mișcarea Pentru Popor

Zece primari aleși pe listele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), au anunțat aderarea la Mișcarea Pentru Popor, din care face parte și Partidul Politic ȘOR. Este vorba de primari din sate ale raioanelor Soroca, Cantemir, Sîngerei, Comrat, Briceni, Căușeni și Drochia.

„Inițiativa Mișcării Pentru Popor a fost susținută anterior de alte câteva sute de aleși locali – primari, consilieri locali, municipali și raionali. În susținerea acestei inițiative a aderat miercuri, 15 martie, și deputatul independent Alexandr Nesterovschi, care astăzi deja este alături de popor, în stradă”, comunică Mișcarea Pentru Popor.

Amintim că, deputatul Alexandr Nesterovschi a anunțat ieri că părăsește atât formațiunea, cât și fracțiunea PSRM-ului și a spus că va continua în Parlament ca ales al poporului neafiliat. De asemenea, Nesterovschi a mai spus că va susține Mișcarea Pentru Popor.

Drept replică la această decizie, în cadrul unei conferință de presă, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea l-a acuzat pe Alexandr Nesterovshi că a trădat interesele alegătorilor și ale cetățenilor.

Recent, deputatul Gaik Vartanean a părăsit partidul și s-a alăturat echipei actualului primar de Chișinău, Ion Ceban.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata