Doi deputați din partidul „Șor”, infectați cu Covid-19

Pandemia de COVID-19 a lovit și în fracțiunea Partidului Politic „Șor”, care astăzi a anunțat că deputații Igor Himici și Vladimir Vitiuc au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Vestea nu a prins deloc bine pentru tabăra opoziției din Parlament, care în aceste condiții s-a depărtat tot mai mult de numărul necesar de voturi de care are nevoie pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de prim-ministrul Ion Chicu.

Menționăm că în conformitate cu normale stabilite de autorități, cei doi aleși ai poporului s-au autoizolat la domiciliu pentru tratament, unde trebuie să stea cel puțin 14 zile.

În aceste condiții, odată ce și alți membri ai Partidului „Șor” au prezentat simptome specifice COVID-19, astăzi, întreaga fracțiune parlamentară a fost testată pentru coronavirus, rezultatele urmând să fie făcute publice”, au mai anunțat reprezentanții formațiunii politice într-un comunicat de presă.

Anterior, deputatul PD, Vladimir Nichiforciuc, deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco și deputatul Platformei DA, Arina Spătaru au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata