Fostul premier din perioada guvernării PD, Pavel Filip, are o nouă funcție

Ex-premierul Pavel Filip este noul director general al companiei Sudzucker Moldova. Anunțul a fost făcut de reprezentanții întreprinderii într-un comunicat din 11 martie.

Înainte de a prelua conducerea Sudzucker Moldova, Pavel Filip a fost membru al Comitetului de Conducere al întreprinderii timp de un an. Pe 1 martie, Consiliul de Administrație al concernului german Südzucker AG l-a numit pe Filip director general al filialei din Moldova.

Am acceptat cu plăcere această propunere, deoarece munca mea în afaceri a fost întotdeauna legată de producție, iar mie îmi place să conduc astfel de procese. (…) Experiența în Guvern mi-a oferit o înțelegere mult mai complexă a mediului în care activează sectorul de business, dar și a modului în care se gestionează economia. Mă bucur să revin în domeniul afacerilor. Am fost încântat să întâlnesc la Südzucker Moldova o echipă profesionistă și motivată, care gestionează procese moderne cu un nivel ridicat de digitalizare”, a declarat Pavel Filip într-un interviu pentru revista corporativă Südzucker AG – „Food Forum”.

În perioada 2011-2016, Filip a fost ministrul al Tehnologiei Informaționale și Comunicațiilor. Iar între anii 2016-2019 a fost prim-ministrul Republici Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata