Ilan Șor, vorbind despre alegeri: „Partidul Șor merge spre victorie”

Deși nu a fost niciodată la guvernare, Partidul „ȘOR” a reușit să facă mai multe transformări în localitățile țării decât restul partidelor parlamentare care s-au perindat la putere în ultima perioadă. Cel puțin asta spune liderul Partidului Șor, Ilan Șor, aflat în exil de aproape doi ani, după ce a fugit din țară, în iunie, 2019.

„Toate partidele au fost la guvernare, absolut toate, dar niciunul dintre ele nu a reușit să rezolve nimic. În țară nu sunt drumuri bune, nu este iluminat stradal, nu sunt pensii și salarii decente. Noi, însă, am reușit să obținem toate acestea, am demonstrat de ce suntem în stare. Discutăm cu oamenii în fiecare zi și ne bucurăm de susținerea poporului. Înțelegem faptul că oamenii au încredere în acele partide care au demonstrat rezultate nu prin vorbe, ci prin fapte”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit lui, succesul obținut de echipa formațiunii politice la Orhei este replicat în alte localități și poate fi aplicat la nivel național. „Dacă a fost posibil să înregistrăm succes într-un oraș, suntem convinși că putem schimba lucrurile în bine în toată țara”, a menționat Ilan Șor.

El a mai spus că partidul său exclude, la acest moment, participarea la aceste alegeri într-o coaliție. „Nu putem vorbi despre nicio coaliție post-electorală, deoarece Partidul „ȘOR” merge spre victorie”, a declarat liderul formațiunii.

În opinia lui Ilan Șor, anularea stării de urgență a fost o decizie politică, iar organizarea alegerilor în această perioadă va provoca incertitudine și haos pentru încă cel puțin jumătate de an.

Amintim, Ilan Șor, potrivit Procuraturii Generale, este considerat unul dintre beneficiarii principali ai furtului din sistemul bancar. Acesta a fost condamnat de prima instanță la șapte ani și jumătate de închisoare, însă nu a mai ajuns să-și ispășească pedeapsa. Șor a fugit din țară în 2019, după ce Partidul Democrat a cedat puterea.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata