Maia Sandu, despre blocul PCRM-PSRM: „Este o acțiune de disperare, nu o strategie”

Președintele Maia Sandu consideră că de alegerile anticipate din 11 iulie depinde viitorul Moldovei pentru următorii 30 ani, potrivit Ziarul Național.

De asemenea, șeful statului nu-și face mari griji în privința alianței dintre Igor Dodon și Vladimir Voronin, deoarece nu au nicio șansă să învingă la scrutinul din luna iulie.

„Pe stânga văd disperare și nu o acțiune, o strategie extraordinară”, a declarat Maia Sandu, referendu-se la formarea blocului „socialiștilor și comuniștilor”, în frunte cu Igor Dodon și Vladimir Voronin.

„Această disperare a lor vine din teama față de alegătorii R. Moldova. Ei tot au încercat să facă imposibile aceste alegeri parlamentare anticipate. Astfel, aceste alegeri anticipate sunt o oportunitate pentru viitorul Moldovei. Reprezintă o oportunitate pentru următorii 30 de ani. Anul acesta, sărbătorim 30 de ani de independență și, dacă ne uităm în urmă, nu vedem foarte lucruri notabile. Acest lucru nu s-a întâmplat din cauza cetățenilor cinstiți”, a precizat Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni de la Radio Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata