Maia Sandu, înregistrată de CEC. Va fi a 6-a în buletin

Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, a fost înregistrată oficial de către Comisia Electorală Centrală, prin vot unanim. Prin urmare, ea va ocupa poziția cu numărul șase în buletinul de vot.

Peste 20.000 de semnături valabile a colectat echipa Maiei Sandu în această lună, cu 5.000 mai multe decât limita admisă.

„Le mulțumesc tuturor celor care au colectat semnături și au discutat cu oamenii în sate, la corturi, în curțile blocurilor din Chișinău. Cei mai mulți dintre oamenii care muncesc în campanie nu se află în lumina reflectoarelor, nu-i vedeți sau auziți la televizor”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook. Vineri, 2 octombrie, fostul premier anunță că începe campania prezidențială.

Și tot astăzi, Constantin Oboroc, candidat independent, a anunțat că se retrage din campanie. Motivul – nu a reușit să adune semnăturile necesare, adică minim 15.000, devenind astfel al treilea candidat care se retrage din cursa electorală.

Mâine, 1 octombrie, este ultima zi de depunere a listelor de subscripție pentru înregistrarea candidaților la funcția de președinte al Republicii Moldova, care urmează să fie ales pe 1 noiembrie.30

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata