Maxima aerului va urca mai multe grade. Prognoza meteo pentru ziua de joi

După un început de săptămână cu vreme mohorâtă și valori termice răcoroase, începând cu mâine, maxima aerului va urca mai multe grade, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

De asemenea, în următoarele 24 de ore, cerul va fi parțial senin, respectiv, doar pe arii restrânse, s-ar putea să mai cadă câțiva stropi de ploaie. Dimineața, în zonele joase sau cele înalte, va reapărea ceața. Vântul va bate slab și moderat.

Legat de valorile termice, potrivit sinopticienilor, mâine, maxima resimțită, la Nord, va urca până la +14 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală, temperatura aerului va atinge +16 grade Celsius, iar în partea de Sud a țării se va situa în jurul valorii de +17 grade.

Noaptea, minima va oscila între +3 și +7 grade Celsius.

În zilele următoare, norii se vor rări și mai mult, ceea ce va permite ca temperatura aerului să se apropie și mai mult de media normală pentru jumătatea lunii aprilie. Pe arii restrânse sunt așteptate să cadă precipitații de scurtă durată, iar în primele ore ale dimineții se va forma ceața. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata