METEO//Astăzi e mai frig, dar de mâine, spun meteorologii, vremea se încălzește din nou

Deși primăvara a debutat cu vreme rece și chiar ninsoare în partea de Nord a țării, în continuare maxima va urca iarăși până la +15 grade, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Astfel, mâine, cerul va fi parțial senin, iar vântul va bate moderat. Cu toate acestea, dimineața, mai ales în zonele joase, se va forma ceață.

Ce ține de valorile termice, marți, la Nord, maxima va urca până la +7 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +8 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +9 grade.

Noaptea, minima va oscila între -5 și -1 grad Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, zilele următoare, vremea de afară va continua să se încălzească atât ziua, cu valori termice ce vor urca până la +15 grade, poate chiar și mai mult, cât și noaptea. Cerul, deși seara și dimineața ar putea fi acoperit parțial de nori, în cea mai mare parte a zilei va fi senin. Vântul va bate slab și moderat, cu posibile intensificări seara și dimineața.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata