VIDEO//Marii câștigători de la premiile „Globurile de Aur”

Cea de-a 78-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur s-a desfăşurat duminică seara în format virtual. Evenimentul, difuzat în direct din New York şi Los Angeles, a fost prezentat pentru a patra oară de actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.

Premiul pentru regia filmului “Nomadland” a mers la Chloe Zhao. La această categorie au concurat David Fincher cu producția “Mank”, dar și Aaron Sorkin cu pelicola “The Trial of the Chicago 7”. Filmul “Nomadland” prezintă povestea unei femei de 60 de ani, care devine un “nomad al zilelor noastre”. Rămasă fără serviciu, ea porneşte într-o călătorie cu camioneta pe care şi-a transformat-o într-o locuinţă mobilă.

”Borat-2” a fost recunoscut drept cea mai bună comedie, iar Sasha Baron Cohen a luat premiul pentru cel mai bun rol de comedie.

”The Crown” a câştigat patru trofee – inclusiv la categoria “cel mai bun serial dramă”, iar “The Queen’s Gambit” s-a impus la categoria “cel mai bun mini serial”, “Schitt’s Creek” a fost desemnată drept cea mai bună comedie în episoade.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata