METEO//Vremea se răcește în weekend

Un nou sfârșit de săptămână, o nouă tendință de schimbare a vremii, deși, de această dată, una nu atât de însemnată cum au fost precedentele, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Astfel, potrivit sinopticienilor, mâine, maxima va coborî față de valorile termice înregistrate în ultimele zile. Totodată, cerul va fi în cea mai mare parte noros, respectiv pe arii restânse s-ar putea să cadă și câțiva stropi de plaoie. În zonele joase va persista ceața, iar vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Ce ține de valorile termice, sâmbătă, la Nord, maxima va urca până la +5 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +6 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +7 grade.

Noaptea, minima va oscila între -5 și +1 grad Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, atât duminică, cât și în debutul săptămânii viitoare, vremea de afară va rămâne instabilă termic și atmosferic. În condițiile date, luni, precipitațiile sub formă de ploaie se vor transforma, în partea de Nord a țării, în lapoviță. Vântul va bate moderat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata